Wie ben ik?

Geboren in 1983 en opgegroeid binnen de stadsgrenzen van Antwerpen, was mijn eerste passie in het leven muziek. Ik geniet nog steeds van luistersessies thuis, maar de dagen dat ik geïnteresseerd was in muziekproductie zijn lang voorbij.

Intrepid 4x5 large format camera in the fog. Stappersven, Kalmthoutse Heide, Belgium

Tijdens mijn studie grafische vormgeving kwam ik in aanraking met analoge fotografie en sindsdien ben ik er dol op. Tijdens mijn studiejaren documenteerde ik het alledaagse leven, maar later ontwikkelde ik een interesse voor verlaten gebouwen.

Na jaren doorgebracht te hebben in met asbest gevulde plekken, verschoof mijn focus naar natuur- en landschapsfotografie. Ik fotografeer nog steeds beide formaten, digitaal en analoog, zij aan zij. Ik verwerk 35mm, 120mm rolletjes en 4x5 vellen in een geïmproviseerde donkere kamer thuis.

Omdat ik vaak de vraag krijg welke uitrusting ik gebruik voor zowel fotografie als wandelen & kamperen, heb ik een speciale fotografie en kampeeruitrusting pagina gemaakt met een gedetailleerd overzicht..

Ik werk als scrum master voor A.S. Adventure, een grote retailer in outdoor- en vrijetijdskleding in Europa met fysieke winkels in België, Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.